Culture June 08, 2018

Een stage bij In The Pocket? Intergalactisch!

Florence Buys

InternThe digital product studio

De keuze voor In The Pocket als stageplaats was niet echt vanzelfsprekend. Als digital agency kon er eigenlijk geen groter verschil zijn met mezelf. Ik, een digitale kluns, sta nogal in contrast met het bedrijf dat digitale revolutie ademt en ‘Digital Product Studio’ genoemd wordt. Die beschrijving is er boenk op

Alhoewel, misschien past ‘Creative, Digital Wizard Studio’ nog beter, want wat hier gerealiseerd wordt, is voor mij pure magie. Dynamische apps, innovatieve brainstorms en ja, ook het eten is niet mis.

Ondanks de grote breuk op digitaal vlak voelde ik me direct thuis in dit warm nest. Jong, creatief personeel en vooral een belachelijk goed gedesigned werkruimte met hier en daar een gigantische plant (of half dode cactus, RIP).Laat de lofzang beginnen

Als stagiaire heb ik hier toch verantwoordelijkheid gekregen en werd ik onmiddellijk opgenomen in het team! Daarom eerst en vooral een big thanks aan alle developers. Een oprechte sorry voor de keren dat ik jullie lastig heb gevallen met vervelende vragen rond Gears18, het innovatieve tech event waaraan ik heb mogen meewerken.

Ook bedankt aan alle andere stagiaires: it was an honor

En natuurlijk mag Team Talent niet ontbreken in deze lofrede. Ik werd spontaan met open armen ontvangen door Emma, Laura en Dorothée. 'HR-verantwoordelijken' is een veel te droge term voor deze drie toppertjes!

Sales en Marketing to the next level

Als laatste wil ik vooral ook het Sales en Marketing team bedanken om mij van dag 1 het gevoel te geven hier al jaren te werken! Merci aan:

  • Ollie- Een man met een voorliefde voor OR-koffie en met een bijpassend hart van goud.
  • Pieter Wentein- Drinkt graag een glaasje “wein”. Maar met of zonder wijn, met deze erbij is het ambiance gegarandeerd.
  • Charline Spruyt- Geen betere omschrijving dan een classy lady, doorbijter en vrolijke flapuit!
  • Jack- Hit the road Jack, but please come back. Vaak op de baan voor sales en voor zijn eigen branding, maar gelukkig keert hij altijd terug naar In The Pocket.
  • Aydin- Satirische humor to the next level nemen, over de top gaan en ermee wegkomen? He does it all!
  • Jan- The big chief, beestig knallen kan hij beter dan jan en alleman!
  • Thomas- Lang ken ik hem nog niet, maar als woordengoochelaar een functieomschrijving zou zijn, hij is het!
  • Marie Martens- Save the best for last! Mega Marketeer in hart en nieren en een fantastische madam.Stage lopen bij ITP?

Ik denk dat ik voor alle stagiaires spreek als ik zeg dat je niet snel een betere stageplaats zal vinden dan In The Pocket. Voor iedereen die nog twijfelt of hij wel stage zou lopen hier is er maar één antwoord het juiste: doen!

Het is een unieke kans op een unieke locatie met op z'n minst even unieke mensen (in the best way possible). Ik heb er geen seconde spijt van en ik ben zeker dat er niet snel een stagiair zal zijn die dit wel heeft.