News July 31, 2018

Ivan De Vadder jurylid tijdens The Pitch

Thomas Smolders

Resident Writer

Geachte In The Pocket,

Mij is ter ore gekomen dat de heer Ivan De Vadder aanwezig zal zijn op uw bijeenkomst genaamd The Pitch. Kunt u mij wat meer informatie omtrent deze festiviteit verschaffen?

Met de meeste hoogachting,

Raymond Baens, voorzitter St.-Lambertusvrienden

------

Beste meneer Baens,

Fijn te horen dat u interesse hebt in ons evenement! The Pitch is het slotevenement van onze Summer Academy, een project dat In The Pocket jaarlijks organiseert. We geven dit jaar elf jongeren de kans om samen met VRT NWS en ons na te denken over hoe de openbare omroep jongeren kan bereiken tijdens de verkiezingen in 2019.

Vier dagen lang trekken we met hen naar het Waalse Ellezelles waar we met hen aan de slag gaan. Op zondag 12 augustus keren we terug naar ons kantoor (op DOK Noord in Gent, Sassevaartstraat 46/401) waar de drie teams hun voorstel aan de jury voorleggen. Die jury bestaat uit experts van In The Pocket en VRT NWS, waaronder dus Ivan De Vadder.

Iedereen is welkom!

Met vriendelijke groeten,

Thomas

Geachte Thomas,

In dat geval wil ik u meedelen dat wij van plan zijn om met een vijftigtal mensen te komen. Hiervoor zijn wij van plan een bus te huren bij Stany Weckx van De Reisvogel te Waregem, waar ik woonachtig ben.

Wij wensen u te vragen om Ludo Vranckx niet op de gastenlijst te zetten. Verder wensen wij u mede te delen dat het bij de St.-Lambertusvrienden gebruikelijk is om op dergelijke evenementen een koffie, een OXO of een warme drank te drinken. Wat is de meerprijs hiervan?

Met de meeste hoogachting,

Raymond Baens, voorzitter St.-Lambertusvrienden

------

Beste meneer Baens,

Wij voorzien drank voor iedereen die komt. Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Thomas

Ook zin om aanwezig te zijn?

Kom op 12 augustus naar In The Pocket en ontdek welke projecten tijdens onze jaarlijkse Summer Academy bedacht werden!

Count me in!
Count me in!