Augmented Reality January 23, 2019

Thomas Smolders

Resident Writer

Wie het woord ‘pyjama’ ziet staan, denkt spontaan aan een verhaaltje voor het slapengaan, warme chocomelk in de zetel en eindeloze dromen. Het Belgische merk Woody slaagt er al meer dan twee decennia in dat gevoel in haar pyjama’s te verwerken door in haar ontwerpen de fantasie de vrije loop te laten gaan. In de toekomst zal dat alleen maar meer gebeuren, want samen met Woody ontwikkelt In The Pocket een AR-applicatie.

Door als een van de eersten te focussen op kleurrijke pyjama’s groeide Woody uit tot een Belgisch succesverhaal, met meer dan een miljoen verkochte pyjama’s per jaar. Dat het bedrijf ook op andere vlakken innovatief is, bewijst het met de AR experience die deze zomer gelanceerd zal worden. De AR-app wordt geactiveerd wanneer de diertjes op de pyjama’s ingescand worden met een tablet of smartphone. De Woody-diertjes komen dan letterlijk als avatar in 3D tot leven, spreken de kinderen aan en duiken samen in de virtuele Woody Wereld die in hun speelkamer of in de living op de muur of op de grond geprojecteerd wordt.

Steven Van de Velde, managing director van Woody, verwoordt het zo: ’Wij geloven als bedrijf heel sterk in de verkoop van onze pyjama’s met een toegevoegde waarde voor de klant en kinderen. Dit onderscheidt ons als marktleider met de concurrentie en zal makkelijker deuren openen buiten België!'.

Ontdek onze Roadmap to AR

Benieuwd naar hoe augmented reality jouw business sterker kan maken? Ontdek onze Roadmap to AR:

Learn more
Learn more