Je eerste coole job? 
Die vind je op Dok Noord!


Laatstejaars en het noorden kwijt tijdens je prille jobzoektocht? Geen zorgen, het ligt een kilometertje voorbij Gent-Dampoort.

Daar wijst je kompas naar Dok Noord: oude fabrieksgebouwen met daarin de nagelnieuwe kantoren van Teamleader, StoryMe en In The Pocket.

Deze Gentse digitale koplopers zijn op zoek naar vers talent in development, design, sales en marketing. Daarom organiseren ze op 22/2 Job Noord: een avond waarop je als laatstejaarsstudent het leven in de Gentse Silicon Valley zelf kunt komen verkennen.

Ik schrijf me in

Je krijgt de zeldzame
kans om:

  • binnen te kijken bij 3 leading digital companies

  • een frisse duik te nemen in hun wereld tijdens een workshop

  • je eerste stap richting coole startersjob te zetten

Programma Job Noord

  • 17u00: Warm-up bij In The Pocket
  • 17u30: Blik achter de schermen bij de 3 bedrijven
  • 19u30: Leer je favoriete bedrijf beter kennen tijdens een workshop
  • 20u30: Cool-down with food & drinks bij In The Pocket

Je kiest uit deze workshops


1. “Let the agile games begin” bij In The Pocket

De term “agile” zal je nog vaak horen. Het is dé methode die digitale bedrijven vandaag gebruiken om flexibel te werken. Met metaforen en spelletjes brengen we je snel de belangrijkste agile concepten bij.

2. “How to win with video” bij StoryMe

In 2019 zal 80% van alle internetverkeer video zijn. Ontdek via de workshop de kracht van video en hoe Video First het winnende denkpatroon is van de toekomst.

3. "How a scale-up really works" by Teamleader

We spelen een business game waarin jij ontdekt hoe het is om een internationaal bedrijf te leiden. Maak je de juiste keuzes om van je scale-up een succes te maken?

Wil jij binnenkort een job waarin je niet vastvriest? Kom je carrière voorverwarmen op Job Noord. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

   

Ik schrijf me in

In The Pocket

In The Pocket creëert digitale producten die bedrijven doen groeien en die mensen het leven gemakkelijker maken.

Vanuit Gent ontwikkelen de 80 strategen, product designers en engineers innovatieve producten en productstrategieën met impact.

In The Pocket focust op mobile, web, internet of things, machine learning, virtual en augmented reality.

Teamleader

Teamleader helpt kmo’s om slimmer te werken door CRM, projecten en facturen samen te brengen in één eenvoudige online tool. In november 2017 werd Teamleader uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van België. Ons doel is om marktleider in Europa te worden. Vandaag kan je ons al vinden in Gent, Amsterdam, Berlijn, Madrid, Milaan en Parijs. 

Zin om deel uit te maken van dit fantastische groeiverhaal? 

Bezoek onze jobpagina

StoryMe

Wij bewapenen bedrijven met een performante video strategie! Bedrijven hebben een verhaal dat ze willen vertellen. Wij hebben geweldige videomakers die het verhaal in een ijzersterke video gieten! Met onze aparte ‘Video First’ mentaliteit hebben we al 1,368 bedrijven geholpen om hun grootste uitdaging te overwinnen.

Bezoek onze jobpagina